Nutt Storyヅ
Bonjour Fellas! Nutt here, 17 years young and stay in Puchong.
You've step my world. So, please be nice here. Thanks to who follow me! Love you!
ContactMe : FACEBOOK | TWITTER :)






first date :) 16/12/12
Wednesday, 19 December 2012 | 06:23 | 0 comments

hello hello silent readers :D lame dahh aku tak update blog si busuk neh kann kan ? mwehehe , sila lap skrin lappy anda yg berhabuk tuh . whahaha xD hee , sekarang aku nak citer pasal apeeee ? ngeee , pasal date harituh lahhh ^.^ weee ~ ya Allah :) sweet la kau neh hedri yayanggg :* alahaii , tunggu punye tunggu , kau datang dari belakang tros peluk akuuuu . mwhahah , terkejut giloss aku :3 rase nak pengsan xD hmm :) heee . aku dah gelabah je time tuhhh . malu tw dok maluu ? mwehehehe , aku gelabah bukan ap , lmee tk jmpe kau . rindu gile :(  dh la bole jmpe brpe bulan skali je , stahun skali pn ad :(  dupdapdupdap jantung akuuu :3 dah la malam sebelum 16.12.12 tuh tak bolee tidoo -.- . whahahha xD punyee excited , sampai besok nyee pukul 6pagi aku bangun . whahha , siap pulak tuh dah nak pukul 7 :3

dah la time dalam bas aku dah macam ape jehh -.- excited gile -.-  whahaha :3 hee , lepas tuh kite pergi tesco kan :D kau dah lapar sngat time tuh -.- pusing2 carik food court :3 aku pong bole pulak lupe sebab lame dah tak pergi tesco tuhh ;3 kau seboleh bole suruh aku bukak ikatan rambut aku kann :3 hee , time aku pakai cekak rambut rabbit pongg kau suruh bukak kann -.- hee , bia ahhh , kan comel aku pakai . whahhaha xD then , aku pong pergi ke toilet untuk membukaa ikatan rambut aku tuhhh -.- heeee

lepas tuh kite pergi jj kannn , hee , time tuh time jalan tuh kau pegang tangan aku kann :') hee , so sweet :3 aumm , omeyy je aku dengan kau xD dah la aku pendekk -.- eleyhh kau pongg bukan tinggi sangat ponggg :p whahhaha :) time kat jj tuh kite duduk dekat depan wayang kan -.- cibai ah abg2 yg keje kat wayang tuhh -.- pandang2 aku dengan twin pulak -.- kasut nak ? ngehngeh -.- time kat situ kau mintak "sayang sikit ? " hee , omeyy nye aku ciyomm pipi kau kannn. hihihi :') lepas tuh kau pulak keje ciyomm akuu jehh :3 tw la aku wangi . whahhaha xD jalan punye jalan kat jj tuh sampai kaki aku sakit -.- padah pakai kasut tuh T.T melecet bhai kaki akuuuu :( kau bukan tw nak dukunggg aku T.T *kesat hingus*

hee , lepas tuh carik teksi dekat jj tuh sebab nak pergi DP -.- bongok sempit gile dlm teksi tuh . nasib aku neh jenis kecik , bole duduk dekat kauu :3 dalam teksi tuh keje ciyommm je kann :3 mwahahaha , maluu aku :3 lepas tuh sampai la dekat DP :)) hee , lepas tuh jalan2 dekat dp tuhhh :3 aku dengan kau sememang nye sweet la sygg :* hee , lepas tuh pergi tengokk wayangg :3 ehee , kite tengok citer Lagenda Budak Setan kann :) apak ahh , siyes boring nak mati citer tuh kann -.- menyesal tengok -.- tapi takpe laa , citer tuh sweet jugak :) hee , time dlm wayang tuhh , keje ciyomm jeh xD wekkk :p aku suke time kau cubit pipi akuu :3 time kau ciyom dahi akuu :) aumm :3 sweet nyaaa :D mweheheh :3 sememang nya kau memang the sweetest guy yg pernah aku kenal . mweheheh ^.^

abis jeh citer tuh tros carik budak tige ekor tuh kan . whahahahah *evil laugh* dorang pergi men snooker rupenyeeee :3 heee , lepas tuh abah pongg kol -.- siot ah -.- nak marah2 aku pulak dahhhh -.- time tuh baru pukul 4.30 kodd -.- nak bising2 pulakkkk -.- aku dah moody je time tuhh -.- hee , lepas tuh kite pergi atas dataran pahlawan kan , kat padang tuh laa kite ber photoshoot :3 tapi kau neh jenis tak suke pandang kemera kan ? -.- takpe la , asal kan aku dpt bergambar dengan orang yg aku syg .weeee ~ lepas tuh kite pong bergerak pergi ke melaka sentral :3 carik bas tak jumpe2 -.- puiii -.- last2 jumpe jugak bas nak balik ke tangkak . tapi tiket bas kau nak balik ke puchong abes kan ? wuuuu , kesian kau yayanggg , dah la duit tak cukupp T.T tapi nasib cukup untuk tiket balik dengan hotel kan :) hee

eh biyyy :( hari nehh 4month kann :') mwehehe , harap kau dapat jage relay neh dengan baik kay :) aku harap kau yang terakhir dalam hidup aku :) aku sangat merindui kau biyyyy :( rindu nak kau ciyom pipi akuu , rindu nak kau cubit pipi akuu , rindu semua nya sygg :( hmm :( nnti kite date lagi kayy biyy :( hmm , kite dpt snap gamba tak banyak kann :/ tapi takpe lahh , asal kan ade gamba kenangan kita :) date nehh memang owsem syg :) thanks for the date biyyy :*

time dekat tesco :3




aumm , sweet dok ? xD

pandang la kemera syg -_-

the ticket wayangg :3

tepi jamban :3


maybe orang nak cakap kau tak hensem , tapi aku kesah apeee , kau comel ape kan kan , whahaha xD asal setia dah laaa :D hee , aku terima kau seadanya syg :) and harap kau jugak terima aku seadanya :) iLoveyou iMissyou iNeedyou  sebenarnya bnyk lg gmbr , sje mls upload :P



Old things | New things