Nutt Story情
Bonjour Fellas! Nutt here, 17 years young and stay in Puchong.
You've step my world. So, please be nice here. Thanks to who follow me! Love you!
ContactMe : FACEBOOK | TWITTER :)






Meera Absharina binti Mohamad (IN MEMORY)
Sunday, 26 February 2012 | 05:01 | 0 comments
Myra2 , i miss you <3 :DD , and aku sayang kt kaw la bodoh -.-"

Setahun bai brsme :D , break ? hmm dkat 8 kali dh .. Tp break pstu berbaik . break pstu berbaik . kadang2 dye pjuk ak , kdg2 ak pjuk dye but dye la yg slalu pjuk that why i need her :)) dan paling lme break 1 bulan ! woahh ?? -.-" , lme kn ? then last2 dye jgk yg starting conversation dgn aku . ckp pnye ckp last2 masing2 perlukan antara satu lame laen . Sweet tak ? HAHA !

Nmpk tk pic tu ? haaa nme aku tu HAHAH :PP , iloveyoumore laaaaaaaaaaaa !! XD

Aku tk bole meet dye slalu , 4 bulan skli je hmm ... nk lepas rndu tu kne tnggu cuti skola pnjg cm 2 mnggu ke 1 mnggu ke , haa bru bole .. Time lepak tu , ha time tu la ak ksi ceramah HAHA . . Aku teringat lg la mse amoi tu lalu depan kitowang ak pn telopong la bijik mata , seksi !! pstu dye cubit ak tekoyak kulit tgn ak -.-" ,
ouch sakitnye . But sakit2 pn , ak tk kesah sbb ak sayang dye <3 <3 :P , wlaupun ak minat tgk awek2 ni , but ak skit pn tk terasa nk kt awek tu . bab ak ni reti jgk setia :)) , lain la klaw dye suda ad org lain or menduakan ak .. ape bole buad ken ? but ak rse dye pn setia kt ak so i dont need to worry about it :))

WELL myra , i need you ok sayang  ? :P i hope u will always with me forever <3 <3 i dont care what they say , i dont care what they trying to do . as long you loyal to me , i will double loyal for you :)) . ok myra muahmuah <3 ILY !!!  :-)


 Haa , ni lukisan karya mona myra wahahahha <3 , tah kaler spe dye rembat -.-" , eh sayang , nme tu salah eja la mne ad penuh huehue .. :))

Wahh , apesal kaw lukis biy tkde muke -.-" , tajam plak tu tgn+kaki xD .. but oke la belon love sesat kt atas :P:P , bngge biy ad nme kt situ haha :))

Lukisan kedua tu dilukis tah kt mne -.-" , cm tadika pn ade . tp ad mkne la lukisan tu , pewitt <3 <3
smpai mati ke ? jgn lh sebut mati2 ni tk ske >.< !!!
Ye , biy pn nk wif u untill died klaw ad jodoh :)))
Stakat ni ak dgn myra ok slalu cm biasa huehue , sayang cpt sembuh tw , nnti bole la kite men cuit2 kt SUNWAY tu hahah <3 <3

Myra2 , ingt lg tk mse ad model ACER (laptop) dok dlm kotak tu ? biy nk amek gmbr kaw tk bg HAHA =..=" , kaw merajuk sbb ak usik model acer tu hewhew <3 , ala biy sje je nk tgk dye tu :P
walaupun dye comel , tp bby lg comel kn kn ? XD

Bby2 , kaw thu tk smpai skrg aku menyesal tgk OMBAK RINDU -.-" , kaw dgn si Farina tu layan je cter cmtu , HABIS RM12 ak . tp tkpelah , teman kaw tgk cter tu . Lepas 30mnit cter berlalu , ak pn terlelap HAHAHHAHA !! rase tenang tidur kt bahu kaw muahaha :D nasib tak jadi peta benua afrika kt baju kaw , syok tido dalam aircond :P .. apesal tgn kau lembut sgt ah ? -__-" , sdap aku dibuai mimpi dlm pawagam smbil kau pegang erat tgn ak tkut ak sjuk lalala ~ <3

Biy hrap dpt lg kite mcm dlu , best <3 <3

Bby , 11/7/2012 nnti ari jd kaw .. HAPPY BIRTHDAY TO YOU :)) even sakit ati aku , aku tk pna lpe kenangan bersama kaw <3

aku tk sempat nk bg kaw hadiah , sbb kite dh tkde ppe lbih awl .. jam kaw still ad dgn ak , tu la kenangan kaw yg ad kt ak . kaw pn smpan la rntai yg ak bg kt kaw tu , always wear ok even kaw bkn ak pnye dh :) and jam kaw ak slalu pakay n_n



INSYAALLAH LAU AD JODOH , TAK KEMANA JGK :))
slalu jge dri tw , ingt pesan ak tiap2 mlm yg ak bg thu tu tw , tp nk abaikan pn tkpe sbb ak bkn spe2 dh bg kaw n_n
kaw jage diri tw ? jge dri baik2 , ak tk dpt jge kaw dh sbb hti ak sakit dgn kate2 kaw myra <3

klau kaw ad ppe nk bg thu (hal penting sahaja) msj jela ak , ak rply .. lau tk pnting , sorry ak tk rply :))
take care always , mkn ubt slalu sbb kau cepat sakit ... :))
k baibai n_n







Old things | New things