Nutt Story情
Bonjour Fellas! Nutt here, 17 years young and stay in Puchong.
You've step my world. So, please be nice here. Thanks to who follow me! Love you!
ContactMe : FACEBOOK | TWITTER :)






im abby ninoninooooooooooooo~
Friday, 27 January 2012 | 18:53 | 0 comments
haha ~ hay stalker <3
muah sikit XDD
ahaha ~ hi im abby <3
hi hedri <3hee i kenal mamat ni last year haha dia act okay:) baik :) *haha and at time ada jugak gadoh-II kitorg ehh serious rindu pulak bout that time ~ what makcik kerepot ? HAHA ni lah c mamat ni yg bagy tuh nama:P haha dia dah lah ATOK :P haha
watlek yangs ~haha and at time dia dah lah suka tido awl ~and hee i mula terharu bila kitorg start share story kan :") hee and i tatahu nak ckp macm mana oh serious oh u baik :) hee bila i stat tolong u dalam masalh u kan:) haha ingat lagi bab-II menjeleskan ur ex :) juga my ex yg merimaskan:) and now i bebas haha bukan bebas mcm BURUNG-II yg berkicauan lah bebas dari ex i cus i sendiri yg REMOVE dia ~ whoaaaaaaa bayangkan senang nye hidup ni ~aman dari ancaman:P haha okay and bila i ada prob wahhh still in my memo dude ~ u ada kan:) u still boleh nk bg cadangan lam apa situation event tak boleh pakai <3 haha TAPI ~ i nk u tahu yg i happy dapt knal u lol:) haha , cadangan you slalu nk sruh i kple nn u ken ken ? hehe :P >.<!
u ? but serious rindu u yang gila-II , u yg baik < u yg caring ,u yg tak lupa kwan :) hm but now i know our distance so far from now ` but it okay i can be tough i ccan be strong ~like u say be strong at time (: hee another thing i miss ayat u hamboi buat muka COMEI plak dia ~ ahmoi bagai HAHA apa pon cannot lah atk <3 , i harap kite dpt jmpe lg ^.^ , i tnggu  u blek puchong yangs ~ :)
btwy what our relay can be in memo :) 
*watlekkkkkkkk
(:
*imissmyBESTFRIEND :D

PEACE FOR YOU NUTT !!muahhhhhhh <3 <3


Old things | New things